Κάνετε την εταιρεία σας πιο ανταγωνιστική και αναγνωρίσιμη με τη βοήθεια των Google Reviews

Η πιο έξυπνη κίνηση για ταχύτατες αξιολογήσεις στην εταιρεία σας.

Στην NFC Inspired, κατανοούμε πόσο σημαντικές είναι οι αξιολογήσεις για την επιχείρησή σας. Η καλή online παρουσία είναι κρίσιμη, και η αναδρομική αξιολόγηση από τους πελάτες σας είναι συχνά το πρώτο πράγμα που βλέπουν πιθανοί μελλοντικοί πελάτες. Για αυτό το λόγο, παρέχουμε μια πρωτοποριακή υπηρεσία στα μέτρα σας.

Πώς Λειτουργεί

Η υπηρεσία μας βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία NFC. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παροτρύνετε τον πελάτη σας να αγγίξει το κινητό του τηλέφωνο στην κάρτα NFC. Αυτή η απλή ενέργεια θα τον οδηγήσει αυτόματα στη σελίδα των Google Reviews της επιχείρησής σας.

Τα Οφέλη

  • Εξοικονομήστε χρόνο: Οι πελάτες σας δεν χρειάζεται πια να ψάχνουν την επιχείρησή σας στο Google. Με ένα απλό σάρωμα, βρίσκονται στη σελίδα αξιολογήσεων.
  • Αυξήστε τις αξιολογήσεις: Όσο πιο εύκολο κάνετε στους πελάτες σας να αφήσουν μια αξιολόγηση, τόσο πιο πιθανό είναι να το κάνουν. Αυτό συμβάλλει στην αύξηση του αριθμού των αξιολογήσεων και τη βελτίωση της επιρροής σας.
  • Ενισχύστε την εμπιστοσύνη: Οι πελάτες που βλέπουν ότι η επιχείρησή σας αξιοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, αισθάνονται ότι είναι πιο σύγχρονη και εξειδικευμένη.

Διαφορετικοί κλάδοι, Ένα Αποτέλεσμα

Δεν έχει σημασία σε ποιον κλάδο ανήκετε. Η υπηρεσία μας μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε είδους επιχείρηση. Από εστίαση και εμπόριο έως τουρισμό, έχετε την δυνατότητα να κάνετε τη ζωή των πελατών σας ευκολότερη και την επιχείρησή σας πιο ανταγωνιστική.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Μην περιμένετε για να αυξήσετε τις αξιολογήσεις σας στο Google. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιχείρησή σας πιο επιτυχημένη και ανταγωνιστική.

Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει ήδη εταιρική παρουσία στην πλατφόρμα της Google. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει, μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο